Warning: include(): Unable to access includes/skyscraper_output.php in /usr/home/marques.cat/web/blog/wp-content/plugins/sociable/sociable.php on line 40 Warning: include(includes/skyscraper_output.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/home/marques.cat/web/blog/wp-content/plugins/sociable/sociable.php on line 40 Warning: include(): Unable to access includes/skyscraper_output.php in /usr/home/marques.cat/web/blog/wp-content/plugins/sociable/sociable.php on line 40 Warning: include(includes/skyscraper_output.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/home/marques.cat/web/blog/wp-content/plugins/sociable/sociable.php on line 40 Warning: include(): Failed opening 'includes/skyscraper_output.php' for inclusion (include_path='.:/home/sys/phpfarm/inst/php53/pear/php/') in /usr/home/marques.cat/web/blog/wp-content/plugins/sociable/sociable.php on line 40 Prometo intentar - Charlas con Jurt

Charlas con Jurt

Jurt es un cachorro de perro peruano, adoptado en Trujillo por el detective Rossend Llopis. Afincado en nuestro país, repasa la actualidad y reflexiona sobre temas de siempre. Una vez a la semana publico estas conversaciones.

Prometo intentar

| Filed under Uncategorized

Encara que aquest títol podria ser en castellà, el cert és que aquesta entrada, i les pròximes de la sèrie que avui inicio, no podríen ser mai escrites en castellà. No em sortiria. Alguns de vosaltres sabeu que la meva feina m’ha vinculat a TV3 des dels seus inicis fins a fa poc menys de tres anys. Sabreu també que el passat 10 de setembre es va emetre un especial amb motiu dels vint-i-cinc anys de TV3. No vaig poder veure’l. Possiblement hagués plorat. I crec recordar que he plorat potser quatre vegades a la meva vida. Avui, però no he pogut resistir-me

i he entrat a la web de TV3. He regirat una mica fins a ensopegar la llista de presentadors. He pensat, a veure quants conec. Dels 360 que hi posaven m’han sortit 133. No he comptat uns quants que la memòria no m’acabava de deixar clar si els coneixia prou o no. I tampoc aquells amb qui he conversat menys d’una hora. Perquè us feu una idea, “L’últim” de la llista, és a dir, el qui menys he tractat de tots els “meus” 133, és el Joan Oliver, ex director de TVC. I d’ell ja vaig explicar-ne una “batalleta” fa pocs dies: Malentès. A la llista hi figura, però, com a presentador (del “Bon dia, Catalunya” si no recordo malament).

Bé, doncs el que us proposo que seguiu amb mi les anécdotes que he tingut la sort de viure al costat de cadascún d’ells. L’Antoni Bassas té un llibre de títol genial, “A un pam de la glòria”.

En sortiran possiblement moltes més d’anécdotes, perquè a la meva llista hauria d’afegir altres personatges importants de TV3, poc coneguts però que han fet molta feina per a TV3.

I d’altra banda, TV3 m’ha donat l’oportunitat d’estar al costat de gent tan singular com Joan Oró, amb qui vaig brindar amb cava, Christopher Reeve, amb qui vaig esmorzar a l’hotel Melià Sarrià de Barcelona. Ell, l’intèrprete i jo. Charlton Heston, Jeremy Irons (passejada a La Pedrera, amb l’Àlex Gorina, Marianne Sagebrecht, asegudeta al seient del meu costat quan la vaig portar a l’hotel (al Majestic, penso). Crec que era perquè plovia i llavors l’Àlex Gorina portava una Vespa.

Clar que si els he de comptar a tots em sortiran més de mil. No se fins on arribaré. Com dic al títol: Prometo intentar

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>