Warning: include(): Unable to access includes/skyscraper_output.php in /usr/home/marques.cat/web/blog/wp-content/plugins/sociable/sociable.php on line 40 Warning: include(includes/skyscraper_output.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/home/marques.cat/web/blog/wp-content/plugins/sociable/sociable.php on line 40 Warning: include(): Unable to access includes/skyscraper_output.php in /usr/home/marques.cat/web/blog/wp-content/plugins/sociable/sociable.php on line 40 Warning: include(includes/skyscraper_output.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/home/marques.cat/web/blog/wp-content/plugins/sociable/sociable.php on line 40 Warning: include(): Failed opening 'includes/skyscraper_output.php' for inclusion (include_path='.:/home/sys/phpfarm/inst/php53/pear/php/') in /usr/home/marques.cat/web/blog/wp-content/plugins/sociable/sociable.php on line 40 To xat or not to xat - Charlas con Jurt

Charlas con Jurt

Jurt es un cachorro de perro peruano, adoptado en Trujillo por el detective Rossend Llopis. Afincado en nuestro país, repasa la actualidad y reflexiona sobre temas de siempre. Una vez a la semana publico estas conversaciones.

To xat or not to xat

| Filed under Uncategorized

Ja se que està de moda xatejar. Bé, potser està ja passat de moda, però com a mínim havia estat de moda. Jo, que sóc un babau dels que s’apunta a totes les tendències, no he gosat mai, en canvi, pujar-me a aquest “carro”. Tot arribarà. De moment, em comformo amb

Orxatejar. Conversar al voltant d’una taula on per combatre la calor hi ha, disposats a satisfer-nos, un cercle de gots plens d’una beguda ben estimada al Mediterrani.

Ttraducció simultània, pels amics que parlen castellà, Cris por ejemplo.

Horchateear. Charlar alrededor de unos vasos de horchata.

NOTA: Cuando digo horchata, me refiero a la de chufa.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>