Warning: include(): Unable to access includes/skyscraper_output.php in /usr/home/marques.cat/web/blog/wp-content/plugins/sociable/sociable.php on line 40 Warning: include(includes/skyscraper_output.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/home/marques.cat/web/blog/wp-content/plugins/sociable/sociable.php on line 40 Warning: include(): Unable to access includes/skyscraper_output.php in /usr/home/marques.cat/web/blog/wp-content/plugins/sociable/sociable.php on line 40 Warning: include(includes/skyscraper_output.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/home/marques.cat/web/blog/wp-content/plugins/sociable/sociable.php on line 40 Warning: include(): Failed opening 'includes/skyscraper_output.php' for inclusion (include_path='.:/home/sys/phpfarm/inst/php53/pear/php/') in /usr/home/marques.cat/web/blog/wp-content/plugins/sociable/sociable.php on line 40 L’harmònica (primera part) - Charlas con Jurt

Charlas con Jurt

Jurt es un cachorro de perro peruano, adoptado en Trujillo por el detective Rossend Llopis. Afincado en nuestro país, repasa la actualidad y reflexiona sobre temas de siempre. Una vez a la semana publico estas conversaciones.

L’harmònica (primera part)

| Filed under general

Mar, de gumets, em va fer recordar l’altre dia que de petit volia tocar l’harmònica i no vaig aconseguir-ho. Doncs ara, de gran, he decidit provar-ho novament. Així que m’he posat a regirar Internet en busca d’una. He trobat quatre marques: Hohner, Lee Oskar, Yamaha i Suzuki. He descartat les dos primeres, per desconegudes, i he dubtat entre Suzuki i Yamaha. Sort que no he trobat ni Honda ni Kawasaki, cosa que facilita l’elecció. Trio Suzuki. Un cop triada la marca, arriba el següent problema: el tipus d’harmònica: Cromàntica (deu ser per balades i melodies d’amor) o Diabètica (potser per fer cançons més dolces, o per acompanyar la flauta dolça, feta amb canya de sucre). Trio una diabética. Me l’envien per correu i la rebo al cap de pocs dies. Primera decepció. No porta manual d’instruccions. Ni en anglès, eh, que en castellà ja m’ho esperava. Però en anglès, tampoc?. A més, arriba incompleta. No porta cable per carregar la bateria. M’hauré d’apanyar amb alguns dels carregadors que tinc pels mòvils. Això sí, quan trobi com desmuntar-la i veure on són les bateries. Us informareé més endavant.

Actualització. No us preneu la moléstia de dir-me que les Hohner i les Lee Oskar són les millors. Ahir m’ho va dir el meu nebot Rodrigo, que en sap un munt de música. Em va dir també que es diuen diatòniques, no diabètiques. És cert, ho vaig llegir malament. El que no entenc és que no volgués localitzar-me les bateries.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>