Warning: include(): Unable to access includes/skyscraper_output.php in /usr/home/marques.cat/web/blog/wp-content/plugins/sociable/sociable.php on line 40 Warning: include(includes/skyscraper_output.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/home/marques.cat/web/blog/wp-content/plugins/sociable/sociable.php on line 40 Warning: include(): Unable to access includes/skyscraper_output.php in /usr/home/marques.cat/web/blog/wp-content/plugins/sociable/sociable.php on line 40 Warning: include(includes/skyscraper_output.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/home/marques.cat/web/blog/wp-content/plugins/sociable/sociable.php on line 40 Warning: include(): Failed opening 'includes/skyscraper_output.php' for inclusion (include_path='.:/home/sys/phpfarm/inst/php53/pear/php/') in /usr/home/marques.cat/web/blog/wp-content/plugins/sociable/sociable.php on line 40 Nota de mitja nit - Charlas con Jurt

Charlas con Jurt

Jurt es un cachorro de perro peruano, adoptado en Trujillo por el detective Rossend Llopis. Afincado en nuestro país, repasa la actualidad y reflexiona sobre temas de siempre. Una vez a la semana publico estas conversaciones.

Nota de mitja nit

| Filed under Uncategorized

Això de tornar a treballar té coses positives. Poques, perquè om deia un amic, “si será malo trabajar, que te pagan…”. Però, ja que s’ha de fer, buscarem la part bonica. Una de les coses que m’agraden és poder tenir una estona lliure a mitjanit, tot esperant el material que ens falta per tancar la revista que sortirà dimecres. I que, òbviament, no puc avançar. Haureu de comprar el Lecturas. O no, vés a saber. S’hi està be a la redacció, ara. Poca gent, tranquils… En fi, ja us explicaré més bé un altre dia. O una altra nit.

Em podia haver estalviat aquest post, on no dic res. Gràcies per llegir-me també quan no dic res.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>