Charlas con Jurt

Jurt es un cachorro de perro peruano, adoptado en Trujillo por el detective Rossend Llopis. Afincado en nuestro país, repasa la actualidad y reflexiona sobre temas de siempre. Una vez a la semana publico estas conversaciones.

(des)esperant la policia… de Llavaneres

| Filed under Uncategorized

Amb tot el rebombori de la pretesa corrupció municipal, que ja veurem si esquitxa o no a Sant Andreu de Llavaneres, voldria expressar un desig. M’agradaria demanar que augmentéssin el presupost destinat a la Policia Local. Crec que falten agents. Si no, no s’explica el retard en fer un servei que s’ha demanat per primera vegada a les vuit del vespre, i s’ha hagut de reclamar una segona vegada a les nou. Finalment han arribat, a quarts de deu. Estava força empipat, però m’han desarmat amb un únic (i m’ha semblat sincer) argument. “Estem desbordats”, m’han dit. Com els conec, i se que són bona gent, se m’ha passat el “cabreig”. Tot i així, insisteixo. Prego a tots els xoriços municipals, autonòmics, etc. etc. que redueixin una mica les seves ambicions monetaries. Que robin la meitat, només. Ai, quines ganes tinc d’engegar-los “a la vedra”. Els xoriços, dic. Als agents, un prec: que s’afanyin més, i que atenguin als ciutadans el més aviat possible. I si realment no poden per falta de personal, que reclamin. Em tindran al costat.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>