Warning: include(): Unable to access includes/skyscraper_output.php in /usr/home/marques.cat/web/blog/wp-content/plugins/sociable/sociable.php on line 40 Warning: include(includes/skyscraper_output.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/home/marques.cat/web/blog/wp-content/plugins/sociable/sociable.php on line 40 Warning: include(): Unable to access includes/skyscraper_output.php in /usr/home/marques.cat/web/blog/wp-content/plugins/sociable/sociable.php on line 40 Warning: include(includes/skyscraper_output.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/home/marques.cat/web/blog/wp-content/plugins/sociable/sociable.php on line 40 Warning: include(): Failed opening 'includes/skyscraper_output.php' for inclusion (include_path='.:/home/sys/phpfarm/inst/php53/pear/php/') in /usr/home/marques.cat/web/blog/wp-content/plugins/sociable/sociable.php on line 40 Ai, Eva, evonica - Charlas con Jurt

Charlas con Jurt

Jurt es un cachorro de perro peruano, adoptado en Trujillo por el detective Rossend Llopis. Afincado en nuestro país, repasa la actualidad y reflexiona sobre temas de siempre. Una vez a la semana publico estas conversaciones.

Ai, Eva, evonica

| Filed under Uncategorized

Si llegiu els comentaris del post anterior veureu una genialitat de l’Evoni (abreviatura d’Evonica, es que els noms llargs no m’agraden). Per si de cas, el repeteixo.

Ensopagar. Tenir un ensurt agradable amb algú força atractiu, encara que hagi de ser compensat econòmicament.

Aquesta maravella tindría altres variants (meves) menys encertades.

Ensopecar. Sería evidentment, tenir un ensurt d’aquells que acostuma a condemnar la religió catòlica. No sé si les altres també.

Ensopugar. El que m’agradaria fer. Trobar-me amb la Montse Puga, ja us diré qui és i qui era. Actriu, directora de teatre, no se si del SAT (Sant Andreu Teatre), doblatge, però per a mi, també cantant. Mai s’esborrarà de la meva memòria la primera vegada que la vaig veure a uns essaigs del grup Inga Laus. Que maca estava aquell dia*, que maca era, i que maca segueix.

*vestida de negre i transparent, més val que no us ho expliqui.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>