Charlas con Jurt

Jurt es un cachorro de perro peruano, adoptado en Trujillo por el detective Rossend Llopis. Afincado en nuestro país, repasa la actualidad y reflexiona sobre temas de siempre. Una vez a la semana publico estas conversaciones.

El regal

| Filed under Uncategorized

No sé ben be com va això de l’amic invisible. No se si puc dir el destinatari o no. I no se si he d’escriure alguna cosa que li agradi o no. En fi, serà com els regals físics de l’amic invisible, que no l’encerto mai, però tant se val; el que importa, diuen, és haver pensat en aquella persona. I hi he pensat, al llarg d’aquestes setmanes. No només perquè havia d’escriure un post adreçat al bloguer/a amic/ga i no trobava el temps, que se’n va més ràpid que els diners. Bé, s’en van tots dos plegats. El cas es que els diners ja fa temps que van deixar de preocupar-me. Mai m’han estimat prou per quedar-se amb mi força temps. És això, el temps, el que més trobo a faltar. Ultimament no faig més que visitar hospitals. I tanatoris. O entristir-me cada vegada que veig el mar, el nostre, que fa uns dies va escupir contra les roques un amic, jove i pare de dues nenes. El que més m’emprenya de tot és anar a la planta Josep Carreras, de Can Ruti, a veure un amic de la infància. Bé, però això ho explicaré un altre dia. Potser per oblidar un malson, espero. Avui del que es tracta és d’expressar amb un post l’afecte que sento per tots els bloguers amics, i especialment pel qui el destí m’ha adjudicat com destinatari d’aquest modest obsequi. El destí ha volgut que tingui poc temps per escriure el que es mereix. Però sap, ella, que me l’estimo molt, com molts de nosaltres. Com suposo que aquest post no mereix el nom de ser regal, potser la compensaré amb un esmorzar a Can Jaume. O una cerveseta.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>