Warning: include(): Unable to access includes/skyscraper_output.php in /usr/home/marques.cat/web/blog/wp-content/plugins/sociable/sociable.php on line 40 Warning: include(includes/skyscraper_output.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/home/marques.cat/web/blog/wp-content/plugins/sociable/sociable.php on line 40 Warning: include(): Unable to access includes/skyscraper_output.php in /usr/home/marques.cat/web/blog/wp-content/plugins/sociable/sociable.php on line 40 Warning: include(includes/skyscraper_output.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/home/marques.cat/web/blog/wp-content/plugins/sociable/sociable.php on line 40 Warning: include(): Failed opening 'includes/skyscraper_output.php' for inclusion (include_path='.:/home/sys/phpfarm/inst/php53/pear/php/') in /usr/home/marques.cat/web/blog/wp-content/plugins/sociable/sociable.php on line 40 Minimarató - Charlas con Jurt

Charlas con Jurt

Jurt es un cachorro de perro peruano, adoptado en Trujillo por el detective Rossend Llopis. Afincado en nuestro país, repasa la actualidad y reflexiona sobre temas de siempre. Una vez a la semana publico estas conversaciones.

Minimarató

| Filed under català TV

 

Raquel i Núria, a les tres de la tarda

Raquel i Núria, a les tres de la tarda

 

 

Avui he passat per Sant Joan Despí, per recordar altres temps i saludar vells amics. Volia també fer una crònica de La Maratò, explicar tantes i tantes coses que succeeixen darrere les càmeres. No ho he pogut fer perquè les forces no m’han deixat estar-m’hi tota l’estona, com feia abans. Sí he saludat vells amics, alguns amb més kilos, altres amb més arrugues i uns quants amb menys cabells. Ja us explicaré més endavant les sensacions que he tingut quan he anat a fer un café i he triat un racó on poder estar relativament sol i recordar les hores passades veient la rampa per on pujaven els actors que després entrevistaríen l’Àngel Casas, el Josep M. Bachs o el Màgic Andreu, per posar tres exemples. Us ho explico un altre dia.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>