Warning: include(): Unable to access includes/skyscraper_output.php in /usr/home/marques.cat/web/blog/wp-content/plugins/sociable/sociable.php on line 40 Warning: include(includes/skyscraper_output.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/home/marques.cat/web/blog/wp-content/plugins/sociable/sociable.php on line 40 Warning: include(): Unable to access includes/skyscraper_output.php in /usr/home/marques.cat/web/blog/wp-content/plugins/sociable/sociable.php on line 40 Warning: include(includes/skyscraper_output.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/home/marques.cat/web/blog/wp-content/plugins/sociable/sociable.php on line 40 Warning: include(): Failed opening 'includes/skyscraper_output.php' for inclusion (include_path='.:/home/sys/phpfarm/inst/php53/pear/php/') in /usr/home/marques.cat/web/blog/wp-content/plugins/sociable/sociable.php on line 40 Futbolero - Charlas con Jurt

Charlas con Jurt

Jurt es un cachorro de perro peruano, adoptado en Trujillo por el detective Rossend Llopis. Afincado en nuestro país, repasa la actualidad y reflexiona sobre temas de siempre. Una vez a la semana publico estas conversaciones.

Futbolero

| Filed under català Opinión

Avui, no sé perquè, estic molt futbolero. Ahir vaig veure el partit, i em vaig alegrar pel Thierry Henry. Crec que s’ho mereixia. Però em sembla molt que s’anirà aviat del Barça. Aquest Nadal.

Una altra cosa. Em vaig fixar, i crec que a TV3 ho van destacar, que quan un company et fa una passada dolenta, has d’aixecar el polze, com diguent, ja estava bé, ja la idea. De tant repetit, aquest gest ja significa el contrari. Ve a dir, Noi, Dani, quina pedrada m’has llençat.

Per això, i ara tornem al Thierry, al Titi, em va agradar que en un moment es colpejés al pit, dient, molt gràficament, és culpa meva.

Si queréis comprar una cámara fotográfica, aquí encontraréis al mejor precio: Pixmania

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>