Warning: include(): Unable to access includes/skyscraper_output.php in /usr/home/marques.cat/web/blog/wp-content/plugins/sociable/sociable.php on line 40 Warning: include(includes/skyscraper_output.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/home/marques.cat/web/blog/wp-content/plugins/sociable/sociable.php on line 40 Warning: include(): Unable to access includes/skyscraper_output.php in /usr/home/marques.cat/web/blog/wp-content/plugins/sociable/sociable.php on line 40 Warning: include(includes/skyscraper_output.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/home/marques.cat/web/blog/wp-content/plugins/sociable/sociable.php on line 40 Warning: include(): Failed opening 'includes/skyscraper_output.php' for inclusion (include_path='.:/home/sys/phpfarm/inst/php53/pear/php/') in /usr/home/marques.cat/web/blog/wp-content/plugins/sociable/sociable.php on line 40 Benach i la meva dóna - Charlas con Jurt

Charlas con Jurt

Jurt es un cachorro de perro peruano, adoptado en Trujillo por el detective Rossend Llopis. Afincado en nuestro país, repasa la actualidad y reflexiona sobre temas de siempre. Una vez a la semana publico estas conversaciones.

Benach i la meva dóna

| Filed under Uncategorized

Què tenen a veure? ara us ho explico. La meva dóna és peruana, de Trujillo, fa uns deu anys que és a Europa, primer a Itàlia i després a Catalunya. Ha après el català soleta, ningú l’ha ajudat. És monitora de lleure i treballa al Tabalet, de Mataró, donant de menjar als més petits. El seu horari és de 12 a 14.45. Dues hores i tres quarts. Arriba sempre molt més aviat, en poden donar fe les companyes. I a més, es queda fins que torna la professora, entre una cosa i l’altre són les tres. Bé, sempre ha demanat que si la poden contractar per tres hores i la resposta és que no poden per manca de recursos de l’ajuntament. La meva dóna acaba regalant aquest quart d’hora, prop de 50 hores cada curs, que traduides a euros seran uns 400. Com per sort per la classe política hi ha moltes Júlies a Catalunya, entre totes acaben pagant l’Audi A8 del senyor Benach, a qui per cert també li paguem el transport fins a casa seva. Serà tot legal però a la meva dóna l’he d’acompanyar jo o ha d’agafar el tren.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>